س.م
عنوان :

تنگی نفس

متخصص داخلی
با سلام حدود یک ماه که تنگ نفس می شم به صورتی که احساس می کنم باید هرچند دقیقه یه نفس عمیق بکشم اما نمیشه خلط دارم و دکتر قلب مراجعه کردم اکو گرفتم گفتن مشکلی نیست دکتر ریه رفتم تست تنفس دادم عکس گرفتن گفتن موردی نداره احتمال رفلاکس دادن و مشکل اعصاب به متخصص گوارش مراجعه کردم آزمایش دادم گفتن هیلو باکتری دارم و رفلاکس معده احساس می کنم یه چیزی ته گلوم گیر کرده هرچی اسپری تنفسم تاثیری نداشته واقعا نمی دونم باید چکار کنم از کار و زندگی افتادم لطفا کمکم کنید خسته شدم

با سلام
با توجه به اینکه هم پزشک قلب و ریه

گفته اند که مشکل جدی وجود ندارد اول از همه سعی کنید به پزشک اعتماد داشته باشید.
حالتی که میگویید در پزشکی به نام گلوبوس فارنژیوس نام دارد و علت آن اضطراب و شاید افزایش أسید معده و رفلاکس میتواند باشد.
خلط پشت حلق شما احتمالا ثانویه به سینوزیت هست که حتما باید درمان شود.
بنظر من به متخصص گوش و حلق مراجعه تا هم سینوزیت شما درمان شود هم با معاینه کامل ته حلق و حنجره خیال شما از نظر وجود جسم خارجى در حلق راحت شود

البته تشخیص بالا زمانی است که سابقه گیر کردن جسم خارجی مثل استخوان یا تخمه را نداشته باشید و تیرویید شما هم معاینه شده باشد.

با تشکر از پاسخ شما ازمایشات تیرویید انجام دادم و سابقه گیر کردن چیزی در حلق رو ندارم در حال حاضر فقط تنگی نفس آزارم می ده

با توجه به نرمال بودن تست های قلب و ریه علت چیز دیگری است:
کم خونی
گلوبوس فارنژیوس
اضطراب
توده های حنجره و تیرویید : سونوگرافی تیرویید و معاینه حلق و حنجره توسط متخصص گوش و حلق