ج.ع
عنوان :

زگیل زیر چشم درمان

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام و خسته نباشید دکتر من 26سالمه و یک زگیل زیر چشم من زده سفید اندازه نوک سوزن من باید چه کار کنم تا رفع بشه و خوب بشه لطفا دقیق راهنمایی کنید نگرانم بزرگ نشه یک وقت لطفا خواهشن سوالم بخونید دقیق راهنمایی کنید هر دکتری میپرسم یک چیزی میگن ممنون تشکر ببخشید دست شما درد نکنه شرمنده و عکس هم الان از زگیل میفرستم
اگر دقت فرمایید که زیاد معوم نیست اینه زیر چشم
منتظرم دکتر دست شما درد نکنه ممنون
اینه که زیرش با خط درست کردم تشکر
و ابا مشکلی نداره این

سلام متاسفانه عکس نمیتونه اطلاعات دقیق رو نشون بده که برای تشخیص لازمه

ولی اگر تشخیص زیگیل باشه که نمیتونم با این عکس بگم درمانش کرایوتراپی هست

دکتر من دارو کلومیپرامین مصرف میکنم وو سرترالین که کف سرم داغه و ریزش مو و موهام اگه کوتاه کنم کمی معلومه تنک کم پشته و بلند بشه نه سرم که میشورم حموم دونه دونه مو میاد به دستم یا با دست که خیلی اروم نیکشم مو میاد به دستم و یک دکتر همین جا گفت برای توفق ریزش مو بیوتین تزریق کنید در سه هفته هفته ای یک عدد میخاستم ببینم تزریق کنم مشکلی نیست این موضوع دقیق راهنمایی کنید تشکر ممنون شرمنده ببخشید
برای توقف مو خوبه
موهای من بهم بخوره سفید سفید معومه لابه لای موهام
شونه کنم خوب میشه اصلن معلوم نمیشه
و سوال دیگه من اینه که صورتم جوش زده لک داره همین جا یک دکتر گفت پانژل بزن گرفتم میزنم این پانژل لک به صورت نمیندازه بدتر
و لطف کنید دستور دقیق استفاده پانژل بهم بگید یک وقت لک نیوفته روی صورت من
و اگه فکر کنم به موقع بشورم لک نمیشه
لطفا جواب این سوال ها مرا دقیق بدهید خانوم دکتر عزیزم نگرانم
و میخاستم ببینم موی روی لپ صورت چه چیزی باعث حذف دائمی و متوقف میشه تشکر
روغتی کرمی چیزی هست
لیزر که صورت من حساسهلیزر حساسه صورتم نمیشه

برای ریزش مو حتما باید معاینه بشید و در صورت نیاز آزمایش درخواست بشه

پنژل درصدش و نحوه مصرفش بستگی به شدت ضایعات داره و ابتدا باید روی بازو امتحان بشه

برای موهای زاید هم ابتدا باید در مورد کیستهای تخمدان و عادت ماهیانتون مطمین شد

سلام پانژل برای لکه جوش غیر فعال و جوش معثره چون دو سه روز مصرف میکنم دکتر گفت همینجا تشکر ممنون راهنمایی کنید دست شما درد نکنه

بله هم روی جوش و هم لکه جوش موثر هست