ز.ر
عنوان :

باد کردن شکم و پاها

فوق تخصص گوارش و کبد
باسلام پدرم 70 سالشونه 10 روز پیش خوردن زمین و ریه شون اب اورده بود یک هفته بیمارستان بودن که با چست تیوب کشیدن و مرخص شد ولی شکمش و پاهاش به شدت باد کرده و الان دوروزه سمت چپ شکمش درد داره علتش چی میتونه باشه

سلام اگر ورم یک طرفه اندام داره باید سونگرافی داپلر ازلحا dvtیا لخته ورید اندام تحتانی انجام بشه

دوطرفس یکم سمت یه کم بیشتره سی تی انجام دادن ازمایش و عکس

حتما سونگرافی شکم .اکو قلب وازمایشات کبدی انجام بشه البته بهتره بستری بشن

بستری امروز نوشتن همه این ها رو گفتن سونو کم کاری کید نشون داده درد سمت چپشون زیر زخم چست تیوبشون بنظرتون برای چیه

عوارض چست ایوب میتونه باشه.کاراهش بخوبی پیش میره پس.نگران نباشید