م.م
عنوان :

پروستات

متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز
قبلا مزاحم شدم خدمتتون برای مشاوره .میخواستم جواب پاتولوژی پدرم رو برامون تفسیر کنید لطفا خیلی ممنون میشم که واضح بگید تشکر

سلام همونطور که در سوال قبلی هم خدمتتون عرض کردم با توجه به درگیری حاشیه و نیز سمینال وزیکل توسط تومور بهتر هست که درمان تکمیلی انجام بشه و حتما به پزشک جراحتون آفای دکتر فرشی در اسرع وقت مراجعه داشته باشید