م.د
عنوان :

تاری دید

متخصص چشم پزشکی
سلام وقت بخیر
من حدود س هفتس عمل لیزیک انجام دادم تو هفته دوم چشم چپم دیدش بهتر شده بود ولی الان باز تار شده صبح ها ک بیدار میشم دیدش خوبه ولی بعدا تار میشه تاریش هم تو نزدیک و هم دور هستش
چشم راستم دیدش خوب شده ولی اونم زیاد ثابت نیس بعضی وقتا تار میشه میخاستم ببینم مشکلی هست چون همه میگن برا تو خیلی طول کشیده اینطوری نمیشه تو همون ده روز اول خوب میشه

با سلام درخصوص عمل لیزیک اولا برای همه یکی نیست چون سرعت ترمیم برای بعضی از افراد خیلی زیاد هست و برای برخی هم طول میکشه تا دید کامل بشه

نمره چشمتون قبل عمل چقدر بوده و اینکه چه مرکزی درمانی عمل کردین ؟

سن تون واینکه چه مدت نمره ی چشمتون ثابت بوده ؟

اگر عکس پنتاکم رو دارین هم بفرستین تا جوابتون رو کامل بدم خدمتتون

و اینکه دیدتون ایا قبل از عمل با عینک 10دهم بوده یا نه ؟

سلام خسته نباشین نمره چشام یکیش منفی یک و نیم یکیش هم منفی 2 بودن
چشامم در تبریز عمل شدن بیمارستان چشم پزشکی مهر
بله قبل عمل ده دهم بودن
25 سال دارم نزدیک 3 سال بود نمره عینکم همون بود
عکس پنتاک رو ندارم نه

اکی پس جای نگرانی نیست چون بیمارستان مهر یکی از بهترین دستگاههای لیزیک و تو ایران داره

دکترم آقای منصور هادیزاده هستن

اصلا نگران نباشین دیدتون کامل خواهد شد فقط تحت نظر پزشک جراحتون باشین و اشک مصنویی آرتلاک فراموش نشه هر موقع احساس تاری دید داشتین حتما از ارتلاک استفاده کنین

ایشون آخرین بار که دیدن 10 روز پیش بود که گفتن 2 ماه دیگه میاین برا ویزیت
یعنی صبر کنم دکتر؟

اونی که فرمودین اون یکی چشمتون بعضا تار میشه همونم از خشکی چم هست

آرتلاک رو مرتب استفاده کنین برطرف میشه

فقط دید 10 دهم معمولا سه ماه زمان میبره تا کامل بشه

چون نمره چشمتون ثابت بوده و سنتون هم خوبه اصلا جای نگرانی نیست پس بجز پزشکتون با کسی درمورد دیدتون مشاوره نداشته باشین

بعضا یکسری نفرات ندانسته نظراتی میدن که ممکنه مشکل ساز باشه

اینا داروهای تجویزی دکتر ان

درمورد اون که فرمودین دیدتون خوب بود بعد تار شد عین اینکه به تعبیر ساده وقتی یه لایه از روی قرنیه برداشته میشه بعد از ترمیم پوست قرنیه اسکار تشکیل میده که باعث تاری میشه بعد اروم اروم پوسته ریزی میکنه و دیدتون دوباره شفاف میشه دیگه ساده تر ازین نمیشد توضیح داد بازم سوالی بود در خدمتیم

ممنون از راهنمایی ❤

اکی همین داروها خوب هستن میخواستم بگم حتما خارجی باشن که هستن استفاده کنین اصلا جای نگرانی نیست ایشالا به زودی بهبودی حاصل خواهد شد

درمورد مراجعه که گفتین دکتر فرمودن 2ماه دیگه مراجعه کنین نیازی نیست که زودتر مراجعه کنین ولی اگه خیلی نگران هستین میتونین مراجعه کنین ویزیت بشین چون زودتر رفتن ضرری نداره م

نگاه کردن به گوشی و تلویزیون مشکلی نداره؟

تلوزیون مشکلی نداره میتونین نگاه کنین ولی اصلا تو اتاق تاریک نگاه کردن به تلوزیون و یا گوشی اکیدا ممنوع هست حتی برا افراد سالم

گوشی هم اگه ضروری باشه نگاه کنین ولی درحد چند دقیقه و حتما در محیط روشن

سلام وقت بخیر
دکتر عکس بالا رو میتونم بجای قطره عکس پایین استفاده کنم؟

با سلام اینا شرکتهاشون باهم فرق میکنن فقط ویال چشمی هستن و کارشون فقط روانکاری سطح قرنیه هست

فرقی نمیکنه میتونین استفاده کنین

آرتلاک ادونس هم میتونین جاش استفاده کنین شاید قیمت ش مناسبتر از اونا باشه