ز.ق
عنوان :

بلعیدن روکش دندان با پیم

پزشک رزیدنت تخصص جراحی دهان و فک و ...
من در حین غذا خوردن متوجه شدم روکش دندانم که به وسیله ی پیم به لثه متصل بود رو قورت دادم
سوالم اینه که آیا این پین که به روکش وصل بوده به مجاری بلع من ومعده وروده آسیب نمیرسونه وایا همراه با روکش دندانم دفع میشه..وچقدر طول میکشه دفع روکش دندانم

بلعیدن اجسام تیز و بزرگ و خشن ممکنه باعث آسیب به لوله گوارش و متعاقب اون عفونت ساختارهای مجاور(مدیاستنیت) بشه، ولی در اغلب موارد این اجسام رو بدن دفع میکنه.
وابسته به پری معده و روده این زمان میتونه از 1 تا 3 روز متغیر باشه،
توصیه:
مراجعه به سرویس جراحی عمومی و تهیه رادیوگرافی متوالی تا زمان اطمینان از دفع جسم خارجی

متشکرم از وقتی که برای جواب دادن سوال من گذاشتید.