س.ض
عنوان :

فریتین

متخصص داخلی
سلام دکتر،من 5 سال قبل بای پس معده داشتم و خونریزی معده که درمان شده اما متاسفانه نتیجش کمبود فریتین هست ک با تشخیص پزشکم یک ماه قبل یک عدد فرینجکت تزریق کردم نگرانی من بابت این قضیه هست که تا 22 تیرماه که حدود 6 ماه از تزریق میگذره سطح هموگلوبین 14 یا فریتین 51 بعد از تزریق افت کنه،ممکنه چنین اتفاقی؟ چون یک بار ب خاطر خونریزی معده که خدممتون عرض کردم سطح هموگلوبینم به 5 رسید و خون تزریق کردن ممکنه مجددا ب خاطر عدم استفاده داروی آهن تو این مدت این اتفاق بیفته؟..

خیلی ممنون از راهنماییتون مشکل زخم معده داشتم ایبوپروفن خورده بودم و خونریزی معده کردم و خون زیادی از دست دادم الان اون قضیه جبران شده الان 24 سالمه و مشکل معده ندارم اما قرص آهن نمیتونم مصرف کنم و همین فرینجکت رو تزریق میکنم موقع تزریق فرینجکت هموگلوبینم 13 بود فقط فریتین پایین بود
حالا فریتین به 51 رسیده نگرانی من اینه که تا تزریق نوبت دوم در تیرماه سطح فریتین و هموگلوبینم افت بکنه

نه خیلی بعیده...جای نگرانی نداره

مرسییییی