ع.ر
عنوان :

سینوزیت

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلامِآقای 43 ساله هستم که مداوم سردرد در ناحیه پیشونی همراه با گرفتگی بینی و خلط دارمِاز سه سال پیش تا حالا هر دو ماه دارم آنتی بیوتیک مصرف میکنم.آموکسی. سیلین و کواموکسی کلاو .ولی هیچ وقت کامل خوب نمیشمِ.متخصص گدش و حلق هم رفتم.ولی فایده ای نداشتهِگفتند شما میتونید کمکم کنید .چیکار کنم خانم دکتر؟

با سلام.اگر سی اسکن و یا گرافی از سینوس دارید حتما به صورت خصوصی ارسال بفرمایید.با توجه به شرح حال به نظر میرسه سیوزیت مزمنی دارید که به صورت پی در پی عفونت حاد روی آن سوار میشود و ممکن است سینوزیت مقاوم به آنتی بیوتیک و یا مشکل آناتومیکال سینوسها مشکل اصلی شما باشد.ی دوره ده روزه کامل سفیکسیم 400 میلی روزانه و کلیندامایسین 600 میلی هر شیش ساعت مصرف بفرمایید و در کنار آن سعی کنید از شستشوی بینی روزانه دو بار و سیتریزین هر دوازده ساعت استفاده کنید.در صورت عدم پاسخ بعد ده روز مجدد نیاز به بررسی دارید