ع.ح
عنوان :

در خصوص فشار چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ گلوکوم
با سلام خدمت خانم دکتر من 36 سالمه و تقریبا از 8 سال پیش فشار چشم دارم ولی چیزی که منو اذیت میکنه اینه که فشار چشمم پیش دکترای مختلف خیلی فرق میکنه میدونم که فشار بستگی به شرایط داره ولی مثلا وقتی دکتر پاکدامن فشار چشمم رو میگیره میگه طبیعیه و نیازی به قطره نداره ولی دو روز بعد دکتر امینی میگه فشار چشمت بدون قطره 30 و باید قطره بریزی و بعد چند ماه دوباره فشار چشمم میره بالا و قطره دیگه اضافه میشه و الان سه تا قطره میریزم و حتی احتمال عمل گلوکوم هم میدن اخه چرا باید اینطوری باشه ؟ و من به حرف کدوم دکتر گوش بدم که برای چشمم اتفاقی نیفته ؟ اینم بگم که ازمایش oct و میدان بینایی من از اول تا الان البته با ریختن قطره ها تغییری نکرده
و یک سوال دیگه اینکه میخواستم نظرتون در مورد عمل فصد خون رگ چشمی که دکترای طب سنتی برای پایین اوردن فشار چشم میکنن بدونم

سلام تغییر فشار چشم در ساعات مختلف شبانه روز طبیعی است این تغییر در بیماران دچار گلوکوم بارزتر است.هدف از تمام اندازه گیریها وتستها ثابت ماندن وضعیت شماست که ظاهرا خوب بوده است.

در مورد سوال دوم بهتر است به روشهای ثابت شده علمی اتکا کنید که همان مصرف منظم قطره است.
در مورد سوال دوم به روشهای ثابت شده علمی اتکا کنید که مصرف قطره است

با سلام اخه خانم دکتر تغییر فشار چشم من در این حدی که یه دکتر بگه اصلا قطره نمیخواد بریزی و یه دکتر بگه باید سه تا قطره بریزی هم طبیعیه ؟ اخه من به حرف کدوم گوش بدم ؟

سلام بهترین کار این است که یک روز هر سه ساعت فشار چشم را در یک کلینیک چک کنید که متوجه بشوید نوسان فشار در چه حدی است و تمام همکاران در ان روز فشار

را یادداشت کنند.

ببخشید خانم دکتر یه سوال دیگه میخواستم نظرتون رو در مورد عمل جراحی گلوکوم بدونم و اینکه ایا بعد از عمل هم نیازی به ریختن قطره هست یا نه و تیا احتمال بازگشت فشار چشم بعد از عمل جراحی بازم وجود داره ؟

سلام بله نیاز به قطره ممکن است وجود داشته باشد و احتمال افزایش فشار هست.