ع.ع
عنوان :

کبد چرب و یبوست

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام کبدم چربه گره 1...یبوست شدیدم دلرم دو ساله بخاطر حساسیت غذایی شدید و آسم فقط گوشت گوسفند میخورم و میوه و هیچی نمیخورم چون حساسیت دارم...یه کپسول دکتر داده که زردچوبه و خارمریم و....که حساسیت دلرم چی کار کنم؟
23 سالمه

سلام، از اینترنت غذاهایی که برای یبوست خوبه رو پیدا کنید و مصرف کنید، وزنتون اگه از حالت عادی بیشتره یا چربی شکمتون زیاده با ورزش و رژیم کاهش بدید

یبوست دارو نداره مگه؟
حساسیت دارم به همش
گره 1 خطره میگن
کبد چربمو چکار کنم پس گره 1

ببینید کبد چرب گرید یک درمانش کاهش وزن از طریق ورزش و رژیم غذایی و دیگر هیچ

درمان یبوست، افزایش تحرک و فیبر غذایی است، داروها صرفاً موقتی هستند و تأثیر طولانی ندارن، پس با غذاهایی که مدفوع رو نرم میکنند یبوست رو درمان کنید

پیج من در اینستا رو فالو و تو قسمت یبوست غذاهای ضروری رو ببینید

شما میشه برام تحقیق کنید توروخدا برا حساسیت غذایی و ریه هیچ غذایی غیر از گوشت گوسفند نمیتونم بخورم شوهرمم طلاقم داد توروخدا برام بپرسین درمانش چیه هر چی بخورم تنگ نفس و افت فشار و سرگیجه دوساله دارم گوشت میخورم فقط
دکترای همدان گفتن درمان نداره
آخه وقتی حساسیت دارم نمیتونم بخورم چی بخدا دارم زجر میکشم زندگیم تباه شده
فالو کردم...توروخدا کمکم کنید برا حساسیت غذاییم زندگیم جهنمه فقط به مرگ فکر میکنم

من فکر میکنم اصل مشکلاتتون مسایل اضطرابی و استرس هست

اینکه نمیشه کسی به همه چیز حساسیت داشته باشه و هیچی نتونه بخوره

من فکر میکنم شما لازمه به یه روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنید