ل.ا
عنوان :

کبد چرب

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام آقای دکتر همسرم دو سال پیش آنزیم های کبدشون خیلی بالا بود و سونوگرافی گرید 1 نشون داد قرص لیورگل مصرف کرد و آنزیم ها نرمال شد. ولی همچنان بعد از 6 ماه سونو گرید 1 نشون میداد. الان مدتی کمرشون خیلی جوش میزنه که عکسش رو می فرستم. ممکنه مربوط به کبد باشه؟ و برای بهبود کبد چرب باید چیکار کنیم؟
30 ساله هستن. قد 184 وزن 88 کیلو

سلام لیورگل هیچ تاثیری درکبد چرب نداره فقط انزیمهارو نرمال میکنه بهترین وموپرترین درمان کاهش وزن وورزش است 20کیلو اضافه وزن داره

آقای دکتر این جوش ها به کبد ربط داره؟
چشم ممنونم
آقای دکتر یعنی می فرمایید با قد 184 بشه 68 کیلو؟؟؟؟ خیلی کم میشه که

من فکر کردم خانم هستن لطفا حنس مریض وسن روبفرمایید

آقا هستن . 30 ساله
ممنونم مرسی

حدود 8کیلو کم کننن یعنی ده درصد پزن بدن .باورزش ورژیم مداوم ظرف 6ماه همه چی درست میشه

چشم سپاسگزارم