آ.گ
عنوان :

پرش اندام

فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان و فلوشی ...
سلام اقای دکتر دختری دارم 2 سال و 8 ماه الان حدود 1 ماهه وقتی میخوابه اوایل خوابش دست و پاش تکون میخوره همین طور موقعه بیدار شدنش از خواب یعنی نزدیکای صبح نفس کشیدنش هم تو این وقتا تند تر میشه و چشم هاش هم تو خواب خیلی باز و بسته میشه وحرکت داره تو رو خدا جوابم رو بدین تو اینترنت سرچ کردم نوشته از علایم تشنجه دخترم تو یک سالگی ضربه به سرش خورده که باعث التهاب مخچه اش شد 15 روز بستری شد و از اون موقع دیگه هیچ مشکلی نداشت تا این یک ماهی که تو خواب اینجوری میشه البته قبل این یک ماه باز افتاد سرش به زمین خورد اما ضربه زیاد محکم نبود من خیلی نگران شدم از افتادنش زیاد جیغ و داد زدم بعد از اون تو بغلم خوابید تکوناش از اون موقع شروع شد نمیدونم ترسید از نگرانی من یا به خاطر ضربش بود کمکم کنید باباش هم قبول نمیکنه ببریم دکتر میگه عادیه ولی دخترم خواب راحتی نداره شاید 2 3 ساعت وسط شب خوب بخوابه با تشکر فراوان
سلام اقای دکتر البته بعضی موقع ها از خواب میپره میگه افتادم یا میگه خواب گرگ دیدم