ی.م
عنوان :

افسردگی

متخصص روانپزشکی
سلام؛ خانم دکتر! من هنگام مواجهه با دیگران دچار ترس و استرس می شوم. چگونه گذشته ی ارتباطی خود را فراموش کنم.

سلام.منظورتون از اینکه گذشته ی ارتباطی خود را فراموش کنم چی هست؟

ترس و اضطراب هیجان هایی هستند که ما تجربه میکنیم ولی قبل از بروز هیجان فکری در سر ما میاد شما چه فکرهایی میکنید وقتی با دیگران مواجه میشید؟

چونکه قبلا مثلا از طرف پدرم مورد ایراد فراوان قرار گرفته ام از رویارویی با افراد دیگر مانند مشتریهای خودم مضطرب هستم.

سلام؛ خدا قوت خانم دکتر. خانم دکتر! چند پارامتر قدرتمند که مرا از ترس ها دور نگه دارد

هیچ پارامتری قدرتمندتر از احساس ارزشمندی نیست.احترام به خود و تلاش برای افزایش اعتماد به نفستون