ن.ر
عنوان :

التهاب روده

متخصص بیماری های کودکان
باسلام و خسته نباشید.نرگس را شنبه برای معاینه و دیدن ازمایش هایش به مطب اوردم که نتیجه ازمایش التهاب روده شدید را مشخص کرد ،شما داروی ،کپسول creon,گاویسکون-مترونیدازول-بیوکید-فولیک اسیدو اهن و د 3 تجویز کردید.فرمودید کپسول creonهمراه غذای اصلی .من همراه هر پنج وعده ها یک پنجم کپسول را میدهم .درسته؟؟یا باید فقط روزی یک بار با غذای اصلی بدم؟؟

سلام بله با هر وعده غذایی یک پنجم محتویات کپسول را باید بدهید و سعی کنید باقی مانده محتویات کپسول را داخل خود کپسول نگهداری کنید

واینکه فراموش کردم بپرسم که مواد غذایی و رژیم مناسب برای التهاب روده چیست من چیزی توی کانال پیدا نکردم !فقط به گندم و مغز ها حساسیت داره.کربوهیدرات برای التهاب روده مضره؟

التهاب روده رژیم خاصی ندارد , فقط پرهیز از شیردهی زیاد و طولانی مدت و رعایت عدم مصرف غذاهایی که کودک به آنها حساسیت دارد

داخل سایت مقالات متعدد و کاملی در توضیح التهاب روده و سو جذب در دسترس هستند

ممنون از پاسخ کامل و سریعتون