m.f
عنوان :

نگرفتن سینه مادر توسط کودک 4 ماهه

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید، دختر 4 ماهه ای دارم که به مدت 2 ماه میشود که به زور بهش شیر میدادم و هر 4 ساعت میگرفت ولی کم کم بد قلق تر شد تا اینکه توی خواب فقط مجبور بودم بهش بدم حالا چند روزی هست به هیچ عنوان حتی توی خواب،حتی راه میرم، سرگرمش میکنم،رابط سینه هم گرفتم اونم نشد،به طوری که هرکس بغلش کنه به سمت سینه ی خودش ببره فکر میکنه میخواد شیر بده فرار میکنه و به شدت گریه و داد و فریاد میکنه، فقط بعضی وقتا توی ماشین خواب باشه میگیره،الان مجبورم شیرمو بدوشم و با شیشه بهش بدم خواهش میکنم یه راهنمایی بکنید،ممنون

سلام این علائم مربوط به ریفلاکس پنهان یا همان اسپاسم مری است و هر چقدر بیشتر به اجبار شیر بدهید بیشتر دچار وحشت و بی قراری میشود از شربت رانیتیدین روزی دوبار 2 سی سی استفاده کنید و جهت معاینه و کنترل اسید معده به پزشک معالج مراجعه کنید

خیلی ممنون از راهنماییتون،فقط آقای دکتر پیش پزشک بردم شربت رانیتیدین و بی بی کر داده و سونوگرافی نوشته،لازمه باز هم مراجعه کنم، و آیا با این داروها خوب میشه و ممکنه دوباره سینه رو بگیره؟و از کجا بفهمم رفلاکسش بهبود یافته،چون هیچ علایمی واضحی نداشت که متوجه بشم

علامت اصلی همین نگرفتن سینه است با پزشک کودک در ارتباط باشید

آقای دکتر شرمنده الان ترس توی وجودش افتاده،احتمالش هست حتی اگه رفلاکسش خوب بشه باز هم از ترس سینه رو نگیره؟

بله احتمال دارد اگر به اجبار سعی در تغذیه کودک کنید

میتوانید شیر را بدوشید وبا قاشق یا شیشه بدهید

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
ببخشید آقای دکتر، فقط من شیرمو که میدوشم کفاف بچه امو نمیده مجبورم یک یا دو بار شیر خشک نان1 بدم،آیا ممکنه رفلاکسشو بدتر کنه

خیر شیر خشک باعث تشدید ریفلاکس نمیشود

سلام آقای دکتر خسته نباشید،دختر من از ماه چهارم دیگه سینه نگرفت و من مجبورم شیرمو بدوشم بهش بدم و بعضی وعده ها شیر خشک هم میدم،الان 20 هفته اش هست میخواستم بدونم غذای کمکی میتونم بهش بدم؟
و اگه مجاز هست از چه غذایی شروع کنم و چند وعده در روز میتونم بهش بدم؟
آقای دکتر دخترم رفلاکس پنهان هم داره که نکسیوم بهش میدم

سلام روزانه 3 تا 5 بار غذای کمکی از پوره ها , سوپ ها . سرلاک و فرنی ابتدا با حجم کم و سپس میزان در هر وعده افزایش دهید
فاصله شیر و غذا حداقل دو ساعت باشد و بعد از 5 روز محدودیتی در میزان هر وعده غذا ندارد

خیلی ممنونم از شما