ا.م
عنوان :

سرماخوردگی

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر خسته نباشین دخترم 15 ماهش از صبح تب کرده و بی حال میل به غذا خوردن نداره سرزبانش قرمز شده شربت استامینافون بهش دادم بالا اورد لطفا راهنمایی می فرمایید در ضمن دختر سابقه اسید معده داره که تحت نظر جنابعالی با کم کردن شیر داروهاش قطع کردم و فاویسم هست لطفا راهنمایی کنید

سلام کنترل تب با بدن شویه و پد پیشانی و شربت بروغن یا آستامینوفن

باز نگهداشتن بینی با اسپری کلد ماریس فاو

اگر روز سوم به بعد تب قطع نشود یا علائم مخملک یا دست وپا ودهان یا هر علامت دیگری داشته باشد باید به پزشک جهت معاینه مراجعه کنید

بجای آستامینوفن از شیاف آن هر 4 تا 6 ساعت میتوان استفاده کرد

ممنون از وقتی که گذاشتیند