ا.س
عنوان :

رفلاکس شدید

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام و ادب
پسری 33 ساله هستم و قد 180 سانت متر و وزن 75 کیلوگرم دارم. از شش هفت سال قبل رفلاکس معده من تشخیص داده شد. چهار سال قبل آندوسکوپی کردم. جواب به پیوست تقدیم شده است. بعد از مصرف چند دوره دارو های ppi و دمپریدون معده م بهتر شد. عید امسال حین ورزش بارفیکس بالاتنه م به شدت کشیده شد. تقریبا از چند ساعت بعد رفلاکس به صورت حرکت یک مایع گرم و سوزناک به سمت گلوی من شروع شد. از شدت این موضوع گلوم میسوزه. حتی با شکم خالی یا وقتی که فقط آب خوردم این حالت رو دارم. زبانم پر از یک لایه سفید رنگ شده است. امپرازول صبح و شب رو مجددا شروع کردم. دمپریدون هم قبل غذا میخورم. اصلا اثری نداره. حتی اس امپرازول هم برام تجویز شده و اثری نداره. مداوم یک مایع گرم و سوزاننده به طرف گلوم در حال حرکت هست. واقعا کلافه شدم. از خوردن این همه دارو خسته شدم. حتی یک لحظه هم حرکت مایع به سمت گلوم متوقف نمیشه. دکتر به نظر شما چکار کنم؟ آیا حرکت ورزشی برای اصلاح فتق هیاتال بنده هست؟ من فکر میکنم کشیدگی بالاتنه در بارفیکس باعث بدتر شدن فتق من شده. به نظرتون عمل کنم؟ واقعا زندگی م فلج شده. متشکرم

سلام ورزش خاصی وجود نداره، اما رژیم غذایی رو رعایت کنید و نولپازا 40 رو نیم ساعت قبل صبحانه و شام و موتیدون رو نیم ساعت قبل صبحانه و شام مصرف کنید

تا زمانیکه به دارو پاسخ مناسبی ندید معلوم نیست جراحی کمک بکنه

به نظرتون بارفیکس موجب بدتر شدن فتق من شده؟ بعد از این اتفاق ورزشی رو هم که انجام میدادم کنار گذاشتم.

بعید میدونم بارفیکس باعث بدتر شدن بشه