س.ر
عنوان :

مصرف داروی ضد سل و داروی زخم معده

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
با سلام، بنده مدت دوماه هست که به بیماری سل مبتلا هستم و داروهای ضد سل مصرف میکنم، به تازگی دچار زخم معده شده ام و دکتر گوارش برای بنده داروهای کاهنده اسید معده تجویز کرده، سوالم این است که داروهای کاهنده اسید معده چطور مصرف کنم که اثر داروهای ضد سل از بین نره؟

با سلام.داروهای انتی اسید که حاوی الومینیوم

با سلام.داروهای انتی اسید حاوی الومینیوم نباید مصرف شود به دلیل تداخل با ایزونیازید موجود در درمان سل.سایر داروهای کاهنده اسید تداخل مهمی ایجاد نمیکنند.