س.ح
عنوان :

سینوزیت مزمن و بارداری

متخصص گوش، حلق و بینی و فلوشیپ رینو ...
سلام خانم دکتر...من حدودا 10 هفته باردار هستم...از طرفی سینوزیت مزمن دارم...الان که فصل گرم شده وقتی اسپلیت روشن میکنیم به شدت سردرد میگیرم اینگار تو بینی ام شدید سرد میشه
و دردش تا مغزم میره...نمیدونم چیکار کنم...از طرفی مسکنم نمیشه بخورم...یه بار پارسال سفتریاکسون زدم بهتر شدم
خواستم ببینم اموکسی کلاو و سفتریاکسون تو بارداری مشکلی نداره؟؟
ضمنا چون بخور میدم میگن بعدش نباید تو معرض هوای سرد باشی چون بدتر میشی..درسته؟؟پس چیکار کنم آخه تابستونه از طرفی من شدیدا گرمایی ام..خواستم لطف بفرمایید راهنمایی کنید..
قطره رینوسالین تاثیر داره اگه آره چند بار در روز
آیا اسپری هست موثر باشه و بیضرر برا بارداری
لطفا دارو ها رو با اسم و دوز برام بنویسید خانم دکتر چون دسترسی ندارم مزاحم شما شدم..
تشکر

سلام. علایم گرفتگی بینی و کاهش بویایی و خلط سبز هم دارید؟

گرفتگی بینی آره ولی کاهش بویایی و خلط سبز نه

ممکنه صرفا میگرن و سردرد باشه و سینوزیت نباشه ..ایا برای اثبات سینوزیت سی تی اسکن انجام دادید؟

خانم دکتر بیشتر شبیه علایم سینوزیته چون سردرد تو پیشونیه و خلط پشت گلو هم دارم البته قدیم بیشتر بود ولی سینوزیت که پیشرفت کنه کمتر میشه ظاهرا بعدشم اینکه یه کم انحراف بینی دارم قبلا دکتر گوش حلق بینی گفته بود سینوزیت هست...
سردرد معمولا یه طرفه ضربان دار نیست و اینکه سابقه خانوادگی ندارم..
ضمنا یه کم موهام فره وقتی خیس بشه شونه کردن اون کار حضرت فیله و اینم مزید بر علت شده و سردرد رو تشدید کرده
گاهی اگه حموم برم موهام که خیس بشه یه کم اگه دیر شونه کنم دوباره سردرد میاد سراغم...
بیشترین چیزی که اذیتم میکنه اینه که وقتی هوا سرد باشه یا اسپیلت روشن بشه تنفس کردن هوای سرد برام سخته..انگار توی بینیم میسوزه سوزشش می ره تا توی مغزم
گرفتگی بینی ام پیدا میکنم ..و اگر رطوبت توی موهام باشه سرم درد میاد.و دردش توی تمام سرم هست..بعد از چند روز انگار میاد توی یه طرف سرم با چشم همون سمتم
و وقتی سردرد اومد توی یه طرف سرم با تکون دادن سرم به این طرف اون طرف انگار یه چیز دردناکی توی سرم تکون میخوره
و به محض بخور دادن همون لحظه کامل خوب میشه سردردم.ولی نیم ساعت بعدش اگه اسپیلت باشه باز بینی م اذیتم میکنه و سرم درد میاد

بازهم علامت هاتون قطعا نشانه سینوزیت نیست.بهتره بعد از بارداری سی تی اسکن بگیرید

فعلا شستشوی بینی روزی 3 بار با سرم شستشو انجام بدید

اسپری بینی بودزوناید صبح و شب 2 پاف در هر بینی بزنید

و کواموکسی کلاو هم در بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه