خ.م
عنوان :

ترک اعتیاد

متخصص روانپزشکی
سلام من میخواهم اعتیادم به تریاک ترک کنم به مدت 10سال مصرف داشتم .درخواست راهنمایی و کمک دارم.ممنون

با سلام اگه تصمیم جدی داشته باشین داروهای جایگزین تریاک وجود داره که میتونه به شما کمک کنه

کار سختیه اما قابل انجامه

نیاز به مراجعه و پیگیری هست

ممنون ازراهنمایی تون لطف دارین واقعا سخته چه نوع دارویی هست که زیاد اذیت نشم راحت ترک کنم

دارویی مثل کلونیدین و بقیه داروها براساس علائم ایجاد شده بعد از ترک

مثلا برای بیخوابی داروی ترانکوپین

برای اسهال داروی دیسیکلومین و...

آقای دکتر این داروها بدونه نسخه میدن
وچطورشروع کنم مصرف من روزی چهارگرم هست
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

نه متاسفانه حتما باید نسخه بشه البته بعضی از داروهاش

داروهای مسکن وضد اسهال یا شل کننده عضلات رو میتونین آزاد بخرین

خیلی دارم اذیت میکنم لطفا اسم داروهایی مسکن بگین ومیزان مصرفش چقدرباشه

میتونید استامینوفن 500 هر 6ساعت با ادویل400 هر 6 ساعت مصرف کنید