ش.ا
عنوان :

عمل لازک

متخصص چشم پزشکی
با سلام. من هردوچشمم دوربین و استیگمات هستند نمیدونم شماره دقیقشون چنده ولی بالاس درجهش چون قبلاتنبلی چشم داشتم. الان 27 سالمه و یک نوزاد پنج ماهه دارم میخواستم ببینم میتونم چشمم رو عمل کنم؟ یک نفر بهم گفت باید تا یکسالگی نوزاد صبرکنی ایا این عمل ربطی به شیردهی داره؟ و اینکه اگر عمل کنم بعدا میتونم زایمان طبیعی داشته باشم یا نه؟

با سلام بایستی شماره دقیق چشمتوتون رو بفرمایین و اینکه بایسای نمره ی چشمتون یکسال تغییر نکرده باشه و ثابت مونده باشه در مورد زایمان طبیعی هیچ مشکلب پیش نمیاد و میتونین اقدام کنین ولی حین حاملگی و شیردهی به هیچ وجه عمل نبایستی انجام بشه چون احتمال برگشت نمره وجود داره حداقل 6ماه پس از قطع شیر بچه میتونین عمل کنین و مشکلی پیش نمیاد

نمره دقیق عینک تون و دیدتون رو میفرمودین بهتر راهنمایی مکردم

خیلی ممنونم من جواب رو گرفتم. نمره رو الان ندارم ولی سالهاست تغییرنکرده
منتها درسن 20 سالگی رفتم بهم گفتم ممکنه قوز قرنیه بگیری بااینکه نمره ثابت مونده از پونزده سالگیم. اما بهم گفتن باید بعد از بیست و پنج سالگی اقدام کنم.

اگه قوز قرنیه گفته باشن حتما استیگمات چشمتون بالاست و اگهداینطور باشه متاسفانه قابل عمل نیست و خطرناکه

ولی سنتون برای لیزیک مشکلی نداره قبل از عمل عکس پنتاکم از چشماتون مینویسن از روی اون میشه گفت عمل شدنی هست یا نه