م.ش
عنوان :

ادامه دادن دارو رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و عرض ادب،
آقای دکتر دختر هشت ماه و 8 روزه ایی دارم که بیمار شماست.رفلاکس پنهان و اسپاسم معده داره و شما داروی ایموزل و باکلوفن و شربت زادتین براش تجویز کردید.متاسفانه به کپسول ایموزل حساسیت دارویی نشون داد و بعد از مصرف استفراغ کرد که مصرف رو قطع کردم ولی داروی بکلوفن رو شب ها یک چهارم مصرف میکنه.رفلاکسش بهتر شده دیگه اون حالت برگشت اسید معده رو نداره.حال سوال بنده این است که تا کی دارو رو ادامه بدم دو بسته قرص داده بودید که در حال تمام شدنه و چگونه قطع کنم مصرفش رو.و سوال دیگه اینکه شربت رو برای حساسیت دادید؟اگر اگزما خوب شده و رژیم رو رعایت میکنه باز هم نیاز هست بخوره؟با توجه به اینکه رشد قد و وزنش زیاد خوب نیست و شیر مادر میخوره نظرتون در مورد شیر خشک بزی گلدن گات چیست میشه بهش بدم توی غذا هاش.مثل فرنی.سرلاک بدون شیر گاوی.متاسفانه تا ماه دیگه وقتتون پره و من هنوز موفق به ویزیت گرفتن نشدم.

سلام بکلوفن را تا زمانی که کودک علائم دارد و شیر شب کودک قطع نشده است باید ا دامه دهید, بجای انکزول از شربت گاویسکون روزی دوبار 2 سی سی میتوانید بدهید واگر علائم آلرژی کنترل شده است میتوانید زادیتن را بتدریج قطع کنید تمام کودکان دارای حساسیت به لاکتوز درصورت ادامه تغذیه با سینه دچار اختلال رشد میشوند واز شیرهای فاقد لاکتوز مانند گلدن گات میتوان بجای شیر مادر استفاده کرد

ممنون از پاسخ گوییتون متاسفانه غذا خوب نمیخوره و بیشتر طلب شیر میکنه و شب ها هیچجوره راضی به ترک شیر نمیشه.بیدار میشه گریه میکنه اب میدهم نمیخورد و تا وقتی که شیر بدهم گریه های شدید ادامه دارد.لازم به ذکر است که خواب شبش هم اوایل که قرص رو میخورد خوب بود اما الان چند شبه باز هم زیاد بیدار میشه.

در صورت تداوم شیر شب نیاز به افزایش روز دارو خواهید داشت

ممنون از شما روز خوبی داشته باشید.