ن.پ
عنوان :

چشم

متخصص چشم پزشکی
گوشه داخلی چشمم ظاهرش عادیه اما جوری شده که وقتی زیر چشمم رو به سمتو پایین میکشم داخلش بجای سفید مثل یک نخود ریز، سفت و قرمزه چند روز اول زیر چشمم کبود شده بود یکم و درد هم داشتم الان کبودی بهتره و درد ندارم اما هنوز مثل یک نخود قرمز و و محکم سر جاشه

با سلام دقیق مشخص نیست به احتمال زیاد شالازیون چشمی هست دقیقا از کی ایجاد شده

چند سالتونه ؟ایا وقتی ایجاد شد همراه با تورم زیاد بود ؟قرص خاصی استفاده میکنین و یا بیماری خاصی دارین ؟

سلام شالازیون ضرر داره...؟ و لطفا راه درمان رو بگید...من 18_19 سالمه خیر نه قرص خاصی مصرف میکنم نه بیماری خاصی دارم...نه تورمش زیاد نبود همین بود فقط یخوره از بیرون هم مشخص بود در حالت عادی که الان اصلا مشخص نیست مگر اینکه پلکمو با دستم به سمت پایین بکشم...یادمه اول فقط زیر چشمم همون سمت گوشه چشم درد داشتم اول فکر کردم از کم خوابی...که بعد یخورده کبود شد و بعد کبودی و درد رفت اما اون نخود موند...

نگفتین چند روزه اینطور شده

5 روز
تومایه های 60 با قد 160

اگه همونطور سفت بمونه و مشخص باشه بایستی با جراحی برداشته بشه ولی اگه بیشتر از 7روز از بوجود امدنش نگذشته باشه با دارو درمان میشه

الان یعنی خب با دارو حل میشه...؟!؟

عکس ارسالی تو اصلا واضح نیست باوضوح بالا و از نزدیک عکس بگیرین

واینکه ایا اون نخود مانند که گفتین داخل پلکتون هست درسته

بله داخل هست
دومی چشم سالممه
امروز روز ششم هست لطفا اگه جدیه بگید حضوری برم دکتر من از جراحی میترسم

توی عکس مشخص نیست کامل ولی اگه اون قسمت داخل ملتحمه ی چشمتون هست که قرمز شده

شبیه تاول هست و داخلش انگار اب جمع شده ؟

همون قرمزی رو یخورده سفت و برآمده تصور کنید
نه حس نمیکنم داخلش آب شده حس میکنم یک چیز نخود ماننده زیرشه که باعث شده داخل پلک برآمده و قرمز بشه بشه

احتمالا داره کیست هم باشه و درمانش متفاوته پس حتما به همکاران چشم پزشک مراجعه کنین