م.م
عنوان :

موهای زائد, کاهش حجم و تعداد روز خونریزی ماهانه

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
من دختری 33 ساله هستم موهای زائد دور سینه, زیر ناف, کشاله ران دارم ریزش موی سر و نازک شدن صخامت تار مو هم دارم خونریزی ماهانم حجمش کم شده و از 7 روز به 2 روز کاهش یافته. وزنم 45 هست و قدم 154 هست و سینه های فیبروکیستیک خفیفم دارم.
این سونو گرافی ماله 10 ماه قبله
در سونوگرافی به عمل امده از رحم و ضمائم در تاریخ 1397.05.30 : ابعا رحم حدودا(mm44*62) و ضخامت آندومتر 8mm اندازهگیری شد. اکوی میومتر عادی است. اندازه و اکوی هر و آدنکس در حد نرمال میباشد. ابعاد تخمدان سمت راست mm 22*32 و ابعاد سمت چپ mm 30*21 میباشد. عارضه مرضی cystic یا solid ر آدنکس ها مشاهده نشد. مایع آزاد لگنی مشهود نیست.
این آزمایش ماله 16 ماه قبله
در آزمایشی که در تاریخ 1396.11.26 دادم نتایج به شرح زیر است:
prolactin: 498miu/l
testosterone: 0.36ng/ml
D.H.E.A. Sulfate: 202mg/dl
Anti Mullerian Hormon: 2.52ng/ml
افتادگی دریچه میترال ارم و فشارخونمم تقریبا 11 و 10 میشه کتر برام اسپیرونولاکتون 25 روزی یک عدد برای 6 ماه تجویز کرده
با این شرح حال د و تا سوال داشتم:
1. ایا این داروی اسپیرونولاکتون قوی هستش ؟و باعث کاهش فشارخونم میشه برای من که افتادگی دریچه میترال ارم و فشارم زود میوفته خطرناکه؟حالا اگه استفاه کنم برای اینکه فشارم پایین نیاد چیکار کنم؟
2. ایا من تخمدادن پلی کیستیک دارم؟ که در این مورد خیلی استرس دارم

سلام به جای اسپرونولاکتون از قرص فیناستراید 5 استفاده کنبد

برای تنظبم پریود از قرص یاز یا یاسمین استفاده کنید

حتما توجه کنید مصرف داروهای فوق زیر نظر پزشک باشد

خانم دکتر خیلی ممنونم از جوابتون من پیش متخصص زنان رفتم ایشون داروهای زیرو برام تجویز کردن
کپسول ایوینینگ پریم رز روزی یه عدد, قرص مدروکسی پروزسترون روزانه دو عدد به مدت 5 روز, ویتامین ای 100 روزی یک عدد, دوفاستون روز 10 پریو به مدت 14 روز روزانه یک عدد که منم هنوز مصرف نکرده بودم اینارو رفتم پیش متخصص غدد دکتر بهرام در تبریز ایشونم گفتن اینارو مصرف نکنم فقط اسپیرونولاکتون 25 به مدت 6 ماه روزانه یک عدد مصرف کنم یکیم قرص سیپترون کامپاند که اونم چون من افسردگی دارم گفتن مصرف نکنم فقط اسپیرونولاکتونو گفتن مصرف کنم حالا نظرتون چیه من چیکار کنم ؟
این قرص یاسمین برا افسردگی و استرس شدید ضرری نداره چون من خیلی افسردگی کشیدم خیلی عداب کشیدم از لحاظ روحی و روانی یه کم تازه حالم خوب شه خیلی میترسم دوباره برگرده
قرص سپترون کامپاند که شروع کرده بودم حالا 5 روز بود استفاده میکردم دیگه کامل گوشه گیر شده بودم زود قطع کردم