م.ا
عنوان :

آلرژی

متخصص بیماری های کودکان
با سلام.
پسر من 9ماه و نیمشه عدم تحمل لاکتوز رو براش از 3 ماهگی تشخیص دادید.1ماه پیش و فرمودید بچه ی آلرژیکی هست و همیشه گاویسکون و زادیتن داشته باشم.گاویسکونو تا 6 بهش دادم ازون به بعد دیگه ندادم.الان تقریبا چند مدته که شبا خیلی بد میخوابه و تند تند دوس داره شیر بخوره به طوری که من دیگه خودم حس میکنم هیچ شیری تو سینه نیست ولی اون باز ول نمیکنه و اگر ازش بگیرم به شدت گریه میکنه.این مساله داره منو دیوانه میکنه .واقعا خسته شدم از اینکه همش بیدارم میکنه
1.....با توجه به اینکه شما میفرمایید شیر شب باید از 9 ماهگی گرفته شود چه راهکاری برای این مساله دارید؟
2.....این لاکتوزی بودن خوب میشه یا تا آخر عمر باهاشه؟
3.....من نمیدونم چه اوقاتی باید این 2 دارو که فرمودید رو بدم؟(در واقع دوس دارم راهنماییم کتید تا بتونم بدون دارو بچه رو کنترل کنم.مثلا چیکار کنم که به زادیتن نیاز نداشته باشه)
4..... در واقع من در ویزیتی که انجام دادید درست متوجه نشدم که بچه ی آلرژیکی هست یعنی چی؟من چه کمکی میتونم برای کنترلش انجام بدم ؟یعنی اطلاعات من در مورد آلرژی کمه.نمیدونم آلرژی بچم به خوراکه مادره یا خوراک بچه؟یا اینکه به بالشت پر ربط داره یا نه؟
5....شما فرموده بودید بادام .کنجد. شیره انگور .خرما.بهش ندم.و در مراجعه ای که داشتم ازم سوال کردید مغزیجات بهش دادی آلرژی داشت یا نه؟من نمیدونم آلرژی به مغزیجات چه جوری هست ؟از کجا بفهمم به مغزیجات(بادام .گردو....)حساسیت داره یا نه؟
چون من چند روزی هست بادامو شروع کردم و همه ی حالاتش مثل همیشه است
6....با توجه به اینکه موادی رو که فرمودید بهش ندم مواد مقوی هست .من از چه زمانی میتونم اینا رو شروع کنم به دادن ؟

سلام هر زمان علائم بی اشتهایی, بی خوابی و بی قراری دارد شربت گاویسکون و زادیتن روزی دوبار 2/5 سی سی میتوانید بدهید
برای قطع شیر شب باید راه های اسلیپ ترین را مطالعه و امتحان کنید
برای وضعیت آلرژی کودک نیز چون از طریق آزمون و خطا نمی توانید موارد آلرژی زا را مشخص کنید حتما در اولین فرصت است دست تاخیری igG شیر و غذا را انجام دهید و براساس آن اقدام به تغذیه کودک نمایید و مواردی که درارمتیش مشخص میشود را مادر و کودک باید حذف کنند
بعد از مدیریت شیر و غذای کودک میتوانید داروها را دیگر استفاده نکنید

مقاله ای با آن آن کنترل آلرژی در کودکان در سایت و کانال وجود دارد که با نطالع آن میتوانید تارزن ها را مدیریت کنید و نقالاتی با عنوان آلرژی های غذایی مربوط به علائم هر نوع آلرژی و معرفی راه های کنترل نیز در کانال و سایت و کتاب مادر و کودک وپرستاری کودک و کتاب تعذیه ککدوان از بدو تولد تا 5 سال وزارت بهداشت در دسترس شما هست