ف.ش
عنوان :

سلامتی

متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و ...
کودک 22ماهه دارم یک ماهه قبل در مدفوعش رگه های مثل خلط که داخلش رگههای خونی بود دیدم دکترش لبنیات حذف کرد بهتر شد ولی هنوز با خوردن حتی یک دونه شکلات مریضی بر میگرده راستی دور گردنش هم دونه های ریز وقرمز زیادی زده میشه چکار کنم کمکم کنید
سلام دکتر پسرم با گرفتن رژیم لبنیات و تخمرغ خوب شده وهیچگونه علایمی نداره.در شهرستان ما دکتر گوارش نیست،فقط متخصص اطفال هست،فقط نمیدونم تا کی باید رژیم داشته باشم.وچه مولتی ویتامینی بهش بدم که جبران بشه