ح.ک
عنوان :

جایگزین برای قرص کلونازپام

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با عرض سلام و خسته نباشید همسر من مدت 3 سال است تز قرص کلونازپام استفاده میکند و اکنون باردار است و به مدت 3 روز قطع کرد ولی دچار تشنج شد ایا قرص جایگزینی برای کلونازپام هست و ایا 3 سال مصرف کردن این قرص برای همسرم عوارض دارد.با سپاس از پاسخگویی شما

سلام

قرصهای اعصاب را نبایر یگ مرتبه و سر خود قطع کرد حتما به متخخص مراجعه کنند

با عرض خسته نباشید.جناب دکتر من میتونم برای ویزیت کردن همسرم خدمت شما برسم