ح.ش
عنوان :

تو چشم چسب قطره ای ریخت

متخصص چشم پزشکی
تو چشم چسب پاچید حداقل دو سه لکه چسبیده و الان دو روزه ک قطره دادم استفاده کردم ولی تغییری نکرده چیکا باید کنم!؟ اصن راهی هس ک بشه چسب وکند بدون عارضه و ضعف بینایی

با سلام بایستی به همکاران مراجعه کنین تا تیکه های چسبیده ی چسب رو که سفت شده بردارن چون مثل تیکه های شیشه هست و احتمال اسیب به قرنیه خیلی زیاده

اگر چسب قابل برداشت نبود بایستی با پماد داخل چشمتون رو پرکنن تا اسیب به چشم نرسه و چسب از قرنیه جدا بشه
به همکاران مراجعه شود حتما