م.م
عنوان :

لزوم پیلاتس حتی حالا

فوق تخصص روماتولوژی
با سلام
من دو سال قبل به فوق تخصص روماتولوژی مراجعه کردم. علت مراجعه ام را خاطرم نیست اما فکر می کنم به خاطر زانو درد بود. ایشان تشخیص دادند که باید پیلاتس بروم تا عضلاتم قوی شوند. اکنون احساس می کنم که دردهای عضلاتم کمتر شده اما کاملاً محو نشده اند. آیا با داشتن این شرایط، باز هم پیلاتس برای من لازم است؟

سلام
باید توضیح بدهید که علائم و شکایت شما اون موقع چطور بوده وگرنه هر ورزشی برای شما مفید است

موقع پایین رفتن از پله ها زانو درد داشتم و یا در پیاده روی طولانی پاهایم درد می کرد. البته کمر درد، گردن درد و دست درد مزمن هم دارم. دیگر چیز خاصی به خاطرم نمی آید که خدمتتان عرض کنم.

بله ورزس را ادامه بدهید و از استرس و اضطراب کم کنید
ورزش هم فرقی نمیکند ولی ورزش هوازی مناسب است

این درد های مزمنی که خدمتتان عرض کردم مربوط به 19 سال قبل هستند. زمانی که من برای رفتن به کلاس باید کلی وسیله ی سنگین با خودم می بردم و می آوردم. وقتی کلاسم تمام شد تازه دردهای من آغاز شدند.
در مورد ورزش هوازی از ورزش های گروهی و توپی بدمینتون، بسکتبال و والیبال و همین طور پیاده روی و دویدن، کدام یک برای من بهتر است؟
فرض اگر من هم اکنون شرایط رفتن به باشگاه و انجام ورزش خاصی را نداشته باشم می توانم در صبح های جمعه در مسیری صاف و با آلودگی کم، پیاده روی آرامی داشته باشم؟

هر ورزشی که شما را اذیت نکند مناسب است ؛هفته ای یکبار پیاده روی کم است

در هفته، چند بار پیاده روی کافیست؟
اگر هر پیاده روی به مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت باشه، کافیه؟
سلام
یک ماه هست که وقتی دراز کشیدم و گردنم را می چرخانم صدا می دهد و وقتی نشسته و یا ایستاده ام حتی بدون چرخاندن، گردنم صدا می دهد.
علت این صدا چه چیزی می تواند باشد؟