ر.ا
عنوان :

مدفوع نکردن

متخصص بیماری های کودکان
رزیتا اژند نوزاد 50 روزه وزن 5 کیلو و 80% شیر مادر خورده بی تاب و بی قرار و 5 روزه که مدفوع نکرده

البته تا 6ماهگی نامنظمی دستگاه گوارش طبیعی است به شرطی که علائم دیگری مثل تب یا استفراغ و...... نباشد. فعلآ قطره BBcareروزی 5قطره و قطره دایمتیکون هر 6ساعت7تا10 قطره قبل از شیر مصرف شود و 2روز دیگر مجدداً از طریق زوپ به من اطلاع دهید

سلام .
ممنون آقای دکتر .
شیر هم نان HA در روز دوبار 60 سی سی میدیم .
آقای دکتر همین قطره ها کفایت میکنه فعلا ؟
نیازی به شیاف گلیسیرین نیست ؟

اگر بیشتر از 5روز دفع نداشت نصف شیف گلیسرین اطفال مصرف شود