ح.م
عنوان :

قطع کردن قرص فشار خون

متخصص قلب و عروق
سلام مدتی است از قرص والسارتان 80 یکی صبح و یکی شب استفاده میکنم تصمیم گرفتم که دیگر مصرف نکنم با یک دکتر داخلی مشورت کردم گفت اشکالی نداره مصرف نکن و هر 3 روز یکبار فشارخون بگیر اگر بعداز دو هفته طبیعی بود دیگر نیازی به مصرف نیست . البته بدلیل کمبود این قرص در بازار و نداشتن فشار بالا تصمیم به این کار را دارم 56 سال سن دارم با وزن 78 کیلو حداکثر فشارم 12 میباشد . شما چه پیشنهاد میکنید. ممنون

سلام افرادی که فشارخون دارن و دارو مصرف میکنند احتمال دارد بعد از قطع دارو مدتها حتی گاها ماه ها فشار خونشان بالا نرود ولی اگر فرد زمینه فشارخون داشته باشد حتمآ مجددا فشارخون بالا خواهد رفت لذا قطع دارو در افراد فشارخونی اصلا توصیه نمیشود مگر اینکه شروع داروی فشارخون برای بیمار از ابتدا درست نبوده باشد حال شما اگر قصد دارید دارو مصرف نکنید میبایست علاوه بر اصلاح سبک زندگی بصورت مرتب فشار خون خود را کنترل کنید