م.ک
عنوان :

مسمومیت دارویی با محلول پتاسیم سیترات فاسد شده

متخصص بیماری های کودکان
پسرم 10 ماهشه که سه هفته قبل با تهوع و تب و بعد از دو روز سهال مواجه شدیم مدت یه هفته کمی بهتر شد و دو مرتبه بعد از دو روز شروع شد و دوباره یه هفته خوب شد و مجددا بعد از یک هفته استفراغش شروع شده همراه با یک روز تب و اسهال مخاطی ، دیروز به صورت اتفاقی دیدم بطری محلول پتاسیم سیتراتش که برای سنگ کلیه براش ساختیم مثل آبغوره که جای گرم باشه تیکه های کوچیک روش میفته شده که چند تا داروساز گفتن فاسده و احتمال زیاد مسمومیت دارویی شده نه ویروس اسهال و استفراغ ، برای مسمومیت باید دارویی مصرف کنه تا مسمومیتش خوب بشه یا مایعات زیاد بخوره که دارو دفع بشه ، اخرین بار دیروز محلول رو خورده ، پسرم مریض شما و برادرتون هست و حساسیت به پروتین گاوی و عدم تحمل لاکتوز داره و در حال حاضر بخاطر اسهال مخاطی پور لاکتول و کپسول کریون 25000 میخوره و شیر هشک آل 110 میخوره همراه شیر خودم

مترونیدازول روزی دوبار 2/5 سی سی و پروبیوتیک ری ایتور یا لاکتول نصف ساشه روزانه را برای ده روز باید ادامه دهید . برای کنترل استفراغ از شربت اندامین روزی دو تا سه بار 3 سی سی میتوانید استفاده کنید و رژیم اسهالی و شیر بدون لاکتوز دریافت کند . آزمایش مدفوع برای خونریزی مخاطی توصیه میشود و راه کنترل مسمومیت های گوارشی به همین صورت خواهد بود مگر مواردی که کودک علائم حسی , عصبی و سطح هوشیاری داشته باشد که دراین موارد نیاز به پاکسازی خون با دیالیز صفاقی خواهد بود که البته نادر است .

علایم ناشی از مسمومیت های گوارشی و حتی عفونی در کودکان دارای سابقه عدم تحمل لاکتوز میتواند 4 تا 6 هفته ادامه داشته باشد و بسته به میزان مصرف روزانه لاکتوز تا 3 ماه نیز گزارش شده است .

مترونیدازول را یه بار 3 سی سی دادم اسهال شد دیگه ندادم فکر کردم باعث اسهال مجددش شده چون قبلش اسهال نبود .
لاکتول رو به صورت دوبار در روز نصف ساشه مصرف کرده 10 روز که رو به بهبودی بود ولی مترونیدازول خورد مجدد اسهال شد ، دوباره 10 روز لاکتول بدم؟
پسرم هوشیار هست میخنده ، حرف میزنه ، چهار دست و پا میره بازم نیاز به پاکسازی خون داره؟
شیر خودم را کامل قطع کنم؟ شیر آ ال 110 رو ادامه بدم تا اسهالش کامل خوب بشه یا شیر دیگه ای رو بدم؟
غذا یکم دهانش میزارم عق میزنه یا بدش میاد فعلا فقط شیر بدم بهش ؟
آب میوه سیب بهش بدم؟
آب لیمو ترش تازه تو آبش بریزم دو سه قطره برای پاکسازی ؟

رژیم اسهالی و شیر آ آل 110 و قطع موقت شیر مادر و مترونیدازول اگر یک دوره خورده نیاز نیست و مترونیدازول باعث اسهال نمیشود