ع.ش
عنوان :

خال قرمز

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر من دست و پا و سینم خال قرمز داره و تعدادش رو به افزایش و دارن بزرگتر میشن الانم دو ماهه توی صورتم هم زده خیلی اعصابم بهم ریخته یه دکتر پوست گفت درمانش بدتره چون گوشت اضافه میاره خواهشا روش درمان جدید یا هر کاری که لازمه بگین انجام میدم 6 الی 7 تا توی صورتم ایجاد شده

سلام.
ضایعات شما آنژیم گیلاسی هست.ضایعه خوش خیم که فقط از جنبه زیبایی می شه به روش های کرایوتراپی یا کوتر یا لیزر برداشته بشن و معمولا جاشون هم نمی مونه

کدوم روش بهتره چون پوست حساسی دارم و نمیخوام خدایی نکرده بدتر بشه
ممنون خانم دکتر