س.س
عنوان :

شکستگی استخوان گردن فمور

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام یک سال قبل گردن استخوان فمور من بر اثر تصادف شکسته شد و پلاتین گزاشتن به پام الان استخوانم کامل جوش خورده ولی در هنگام راه رفتن پام درد میکنه چیکار کنم پام درد نکنه و استخوانم مثل قبل سالم بشه و احتمال سیاه شدن استخوان دارم؟

سلام.فیزیوتراپی خوب و لیزر می تواند به شما کمک کند . احتمالا نیاز به جلسات بالای درمان داشته باشید .

احتمال سیاه شدن استخوان دارم؟