س.م
عنوان :

بالا بودن TSH

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
با سلام ،من حدود یک هفته پیش آزمایش چک کامل دادم و متوجه شدم که TSHخونم بالا رفته.با توجه به اینکه پرواز داشتم وقت نشد جواب آزمایش رو پیش دکتر م ببرم و همچنین آنزیم های کبدی هم تغییر پیدا کردن.لطف میکنین نتایج رو بررسی کنین تا واقعا اگه چیز مهمی هست درمان رو شروع کنم.ممنونم.در پیوست نتایج آزمایش سه سال پیش و دو هفته پیش رو واستون میفرستم.با سپاس

سلام در توضیحاتتون اشاره ای به سن و وضعیت تاهل و وزن و قد و علائم احتمالیتون نکردین که با توجه به اینکه این موارد برای نظر دهی لازم هستند لطف کنید توضیح دهید (در صورت متاهل بودن تصمیم بارداری داشتنتون)

با سلام مجدد.بله به خاطر استرس فراموش شد. سن 36 ،متاهل .وزن 82 کیلو گرم و قد 160.از وقتی که آلمان زندگی میکنم یعنی حدود 4 سال .وزنم از 73 به 82 کیلو رسیده.پریود ها منظم هست.کلا همیشه چاقی داشتم اما این TSHهمیشه نرمال بود.یه واسه وزن بسیار موفق داشتم و وزنم حدود 10 سال پیش 56 کیلو بود.اما در این فاصله زمانی دوباره برگشته.موهای زائد در زیر چانه در سالهای اخیر افزایش داشته.تمرکزم به شدت کاهش پیدا کرده و مفاصلی که لگن رو به ران متصل میکنه خیلی خشک شدن.و صدا میده.تصمیم به بارداری دارم .و به شدت نگران هستم.اولین بار هست که TSH بالا هست.ممنونم از پاسخگویی تون.

با توجه به تصمیم بارداری و شرایط سن باروری شما بدون تکرار آزمایشات می توانید یوتیروکس با دوز 50 میکروگرم صبح ناشتا میل کنید.
البته اگر پلن بارداری شما چند ماهه آینده هست مجددا 6 هفته بعد آزمایش تیرویید رو تکمیلی تر چک کنید(TSH و T3 و Anti TPO Ab )چک کنید،در صورت بارداری زودتر اتفاق افتاد به محض بارداری آزمایشات ذکر شده را چک کنید تا داروی شما در بارداری تنظیم شود.
در مورد آزمایش کبدی شما با توجه به شرح حال چاقی و توده بدنی 32 حتما برنامه مدون تحت نظر متخصص تغذیه همراه با برنامه منظم ورزشی را در نظر داشته باشید.
در هر صورت تحت نظر فوق تخصص غدد پیگیری منظم داشته باشید