م.ا
عنوان :

قرص فیناید و متفورمین

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خانوم دکتر عزیز. خانومی هستم 24 ساله مجرد با قد 167 و وزن 48 کیلو. از چندین ساله پیش صورتم جوش میزنه و دو دوره آنتی بیوتیک خوردم فایده نداشته برگشته (جوشام شدید نیست معمولیه ولی جاش میمونه به صورته لکو قرمزی) و "فروردین ماه " به مدت "تقریبا دوهفته" ریزش مو گرفتم (درحد 300. 400 تا تار مو در روز ) و اشاره کنم که این ریزش مو از ناحیه ی خاصی از سرم نبود از همه جای موهام بود . ولی بعده اون دوهفته تا الان دیگه عادی شد در حده 100 تا تار مو در روز. مراجعه کردم به دکتر غدد توی اردیبهشت ماه و ایشون برام سونو و آزمایش نوشت که نتیجشو ضمیمه کردم ببینین . وقتی مجددا مراجعه کردم قرصایی که عکسش هست برام تجویز کردن. به نظر شما آیا لازمه فیناید بخورم ؟ تو اینترنت که سرچ کردم این قرص بیشتر مال آقایونی که در معرض طاسی هستن. من فقط تو همون دوهفته ریزش موم زیاد بود و الان عادیه . اتفاقا موهام خیلی بلند و پره و هیچ ناحیش دچاره طاسی نشده. میترسم بخورم قطع که کردم یه موقع بدتر باعث ریزش موم بشه چون واقعا موهام الان خیلی قشنگه و واسمم خیلی مهمه و اصلا با حجمش و رشدشو ایناش مشکلی ندارم. واینکه به نظر شما با عدد 101 لازمه قرص متفرمین بخورم؟ و جوش صورت ربطی به قند داره؟
ضمنا دکتر اشاره کردن که tpo ab مثبت هم هستم و درآینده تیروییدم کم کار میشه ولی چون فعلا رو تیروییدم تاثیر نذاشته بهم قرص ندادن بابتش . و اینکه ایشون اشاره کردن چون pco نیستم و کیست ندارم با مراجعه به دکتر پوست و خوردن راکوتان به احتمال زیاد نتیجه میگیرم واسه رفع جوشام ولی چون کمی قندم بالاس ممکنه با خوردن متفرمین خوب شه جوشام بنابراین فعلا دکتر پوست نرم. ممنون میشم تجویز شما دکتر عزیز راجع به خودم رو بدونم

سلام روز بخیر
1-آیا پریود شما متظم است
2- آیا سابقه ابتلا به دیابت در خانواده دارید
لطفا این سوالات را پاسخ دهید

پریود هام غالبا منظمه ولی فرضا فصل که عوض میشه یا اگه استرسی چیزی داشته باشم ممکنه عقب جلو شه ولی نه خیلی زیاد درحده 3 . 4 روز . سابقه دیابت هم نداریم. البته پدرم 57 سالشونه حدودا چندسالیه که قندشون بالا رفته ولی زیره 120 هستش .

جوشهای شما با خوردن متفورمین بهتر نمیشود به نظر نمیرسد در حال حاضر مشکلات هورمونی داشته باشید من هم برای درمان جوشهای شما راکوتان را پیشنهاد میکنم
در مورد قند خون بالا بهتر است قند خون یک بار دیگر پس از 8 ساعت ناشتا تکرار شود
در مورد ریزش مو به نظر میرسد بدلیل عوارض هورمونی نیست و بعلت کمبود بعضی از ویتامینها بوده است که خوشبختانه بر طرف شده است بنابراین فعلا فیناستراید را توصیه نمیکنم

خیلی ممنون خانوم دکتر . پس دوباره آزمایش میدم . فقط عدد نرمال چنده برای فردی با مشخصات من و اگه چند به بالا بود باید متفورمین رو بخورم ؟ ازبین قرصای دیگه ای هم که دادن ویتامین دی رو که باید بخورم چون پایینه. قرص بیوتین و زینک هم مصرف کنم خوبه ؟ عوارض نداره ؟

همه داروها خوبست اگر قند خون از 100بیشتر بود میتوانید متفورمین هم مصرف کنید

یک دنیا ممنونم خانوم دکتر