ن.م
عنوان :

درد معده و سوزش و تنگی نفس

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام وقت بخیر
اقای دکتر من نزدیک 2 ساله مشکل سوزش معده و ورم شکم و از همه مهمتر تنگی نفس دارم .
اندوسکوپی کردم 1 سال پیش گفتن هلیوباکتر و ورم شدید معده داری قرص هامو مصرف کردم ولی هیچ تغییری حاصل نشد البته من سیگار هم میکشیدم که الان 20 روزه ترک کردم .انواع قرص ها رو هم خوردم مثل امپرازول اس امپرازول رانیتیدین فاموتیدین بیسموت کلیدینیوم سی دایمتیکون هم قطره هم قرص فمیلی فکت و انواع داروهای گیاهی هر روزم دهرم اویشن میخورم ولی باد شکمم و بیشتر نفس تنگیم خیلی داره اذیتم میکنه ازمایش خونم دادم همه چی نرمال بود .البته این نفس تنگی رو تو خواب ندارم و راحت میخوابم ولی بمحض بیدار شدن انگار نفس سر معده گیر میکنه باید هی نفس عمیق بکشم تا نفسم کنده بشه .از وقتی سیگار و ترک کردم سوزش معدم کمتر شده ولی باد دلم و نفس تنگیم خیر .لطفا راهنماییم کنید
سنمم 35 ساله
اقای دکتر این تنگی نفس که عرض کردم موقعی که میخوام نفس عمیق بکشم انگار تو قسمت شکم گیر میکنه و شکم و ماهیچه هاش کامل باز نمیشه که نفسم تاز بشه

سلام این علایم شما بیشتر رفلاکس وسوهاضمه است
درمان:امپرازول ناشتا نیم ساعت قبل غذا تا 8هفته
فاموتیدین 20 هرشب تادوهفته
رعایت رژیم غذایی وپرهبز از رهرچیزی که علایم شمارو تشدید میکنه
پرهیز ازپوشیدن لباس تنگ
نخوابیدن بعداز غذا تا یک ساعت
پرخوری نکردن

برای نفخ کپسول پرودایجست پویا روزانه یه عدد

سپاسگزارم
من عرض کردم که این داروها رو مصرف کردم هم فاموتیدین هم امپرازول ولی متاسقانه اثری نداشت !!!!!کپسول پروداجست هم مثل فمیلی لاکت میمونه . درمان دارویی دیگه ای نداره؟
ایا این نفس تنگی من هم از همین رفلاکسه؟
و اینکه اقای دکتر من اکثر مواقع احساس ضعف تو معدمم دارم

درمان رفللاکس فقط دارویی نیست ومواردی که بالا ذکر کردم باید رعایت شود
.مصرفذداروهم حداقل 8هفته باید باشه منظم ونیم ساعت قبل غذا ورعایت رژیم غذایی.