ا.ح
عنوان :

بینی

فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سو ...
سلام 6ماه ازعمل بینی من میگذره ولی پره بینی یکی بزرگترودیگری کوچیکتر و سوراخ بینیم هم یکسان. نیست و فرورفتگی هایی ایجاد شده و داخل بینی هم ی چیز قرمز قسمت نوک بینی هست ایا احتیاج ب روتوش هست؟چ زمانی میشه روتوش کرد؟

با سلام
علاوه بر مواردی که ذکر کردید انحراف بینی و دفورمیتی inverted V هم در عکس مشهور است که همگی برای اصلاح نیاز به عمل مجدد دارند
چون 6 ماه گذشته امکان عمل مجدد هست

ممنون ازپاسختون دکتر پس ورمی دربینی مشاهده نمیشه؟ومیشه عملش کرد ؟ایا برای عمل مجدد باید هزینه بپردازم ب پزشکم؟

خواهش میکنم
من ورمی در عکس نمیبینم
معمولا در عملهای دوم هزینه کلینیک با بیمار است ولی جراح هزینه نمیگیرد

اقای دکتر چرابینی من دفرمه شده علتش چیه؟ایا با عمل دوم حل میشه؟ممنون میشم ایرادااشو بگین

ایرادهاشو هم خودتون گفتین هم دو مورد من عرض کردم
چراییش رو باید جراحتون جواب بدهند
آیا با عمل دوم اصلاح می شود؟ بستگی به جراحتون داره

این مشکل vمعکوس ایا باعث مشکل تنفسی هم میشه؟چون گاهی دردمیگیره واینکه اون چیز قرمزی که داخل سمت بالای بینی بود چیه ؟؟

در خصوص ضایعه قرمز رنگ داخل بینی نیاز به معاینه از نزدیک هست