ح.ص
عنوان :

ساعات و نحوه مصرف داروهای گوارشی

متخصص جراحی عمومی
با سلام . داروهای زیر رو برای رفلاکس و کبدچرب, دکترم نوشته اما یادم رفته چه ساعاتی باید مصرف کنم و به دکتر هم دسترسی ندارم..البته میدونم روزی یکبار از هرکدوم باید بخورم ممنون میشم راهنماییی بفرمایید که چه زمانهای ناشتا یا قبل ناشتا کدوم رو مصرف کنم:
cloofibrat 500
vitamin e 400 i.u helthimin
pantoprazole 40
clidinium-c
سنم 30 ساله
با سپاس
یعنی چه ساعاتی در روز مثلا قبل صبحانه یا ناها یا شام

سلام

pantoprazole 40 هر روز صبح ناشتا

vitamin e 400 i.u helthimin عصر

بقیه را از پزشک معالج سوال فرمایید

بسیار سپاس دکتر زندی و همچنین از سایت زوپ ممنون که امکان این ارتباط رو فراهم کرد