Z.G
عنوان :

لوپوس-پریود نامنظم

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام،وقت بخیر، من 30ساله، مجرد هستم و نزدیک به سه سال هست که لوپوس دارم. متاسفانه چند ماهی بود که پریودهام نامنظم بود خودش درست شد و الان دوباره نامنظم هست. به این دلیل که بیماران لوپوس نباید داروی جلوگیری مصرف کنن، نمی دونم چه دارویی جایگزین کنم کنم که پریود بشم. ممنون لز راهنماییتون.

سلام شما اول باید مراجعه کنید به متخصص زنان سونو ویکسری آزمایش انجام بدین بعد هم داروهایی هست که تو لوپوس میشه داد