م.م
عنوان :

تعریق

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام من فقط موقعیکه خیلی ریلکس و ارامش دارم زیر بغلام عرق نمیکنه و علا با کوچکترین فشار روانی خیس میشه
ببینید مثالش همین ورزش کردن یه روز که خیلی خوشحال بودم و ورزش میکردم خیلی کمتر عرق میکردم ولی یه بار ک ه کم حوصله بودم خیلی خیلی عرق میکرد زیر بغلام
خلاصه بگم غدد زیر بغل من خیلی خیلی تحریک پذیره به کوچکترین فشار روحی و خجالت و اینا و اینکه من ادم عرقی نیستم فقط مشکلم اونیبود ک گفتم تحریک پذیری شدید غدد زیر بغلم

سلام آقای مهرایین
فرمایشتون منطقیه، غدد عرق وابسته به اعصاب سمپاتیک می باشد و با اظطراب تحریک می شود و بعضی افراد ذاتا اعصاب سمپاتیک تحریک پذیر دارند و این عامل علت اولیه تعریق آنها می باشد.
ولی یک سری عوامل ثانویه هم هست که در ابتدا آن علل باید بررسی و رد شود.
برای اینکار یکسری آزمایشات انجام دهید.
که عبارتند ؛ از تیرویید، هورمون رشد و قند خون .

که اگر این آزمایشات غیرطبیعی بودند در ابتدا درمان می شوند و گرنه درمان های مخصوص تحریک پذیرای اعصاب سمپاتیک باید انجام شوند.

ازمایشاتو انجام دادم تیروئید اینا نیست
فقط همونی ک خودم تجربه کردم تحریک شدید غدد زیر بغل به واسطه کوچکترین هیجان
ای بابا چرا انقدر دیر جواب میدین

بسیار عالی
شما سه گونه درمان دارید؛
1-استفاده از داروی اکسی بوتینن و قرص پروپرانولول در موقع اظطراب .
2-در صورت عدم بهبودی استفاده از تزریق بوتاکس
3- و در صورت عدم نتیجه گیری ، استفاده از درمان جراحی سمپاتکتومی

دکتر من دلم میخواد به صورت دائمی راحت شم ازین عرق چون کار اجرا و هنری میکنم و اینکه من فقط زیر بغلام به استرس حساسه
ویه بار دیگه تاکید کنم من ادم عرقیی نیستم اگه خیلی ریلکس باشم و کار سنگین انجام بدم خیلی خیلی کمتر از موقعیکه یکم هیجان دارم زیر بغلم خیس میشه

من توصیه می کنم که در ابتدا از تزریق بوتاکس استفاده کنید، چون تا شش ماه ، اگر که درست تزریق شود کارایی دارد، اگر نتیجه نداد از عمل جراحی استفاده شود.

دکتر عزیز مشکلم فککنم تاثیر همون سمپاتیکه که خییییییییلی حساسه و سریع عرق میکنم بنظرتون بهتر نیس همون اول برم سراغ جراحی سمپاتیک زیر بغل؟؟
در واقع تعریق عصبی دارم جوری که فهمیدم
درسته؟

نه، ابتدا باید بوتاکس تزریق کنید.
بله ، درست میفرمایید، تعریق عصبی دارید.

خدا خیرتون بده یعنی بوتاکس تزریق کنم زیر بغلام دیگه خیس نمیشه واقعااا؟
یعنی اگه استرس داشته باشم بازم خیس نمیشه زیر بغلم؟؟
خب یعنی چه
وقتی که عصب فلج میشه چه پیش میاد
دنبال وضعیتی هستم اگه استرس داشتم دیگه زیر بغلم خیس نشه

نه، یعنی اون عصب دیگه فعالیت نمیکنه

فکککنم جوابمو دریافت نکردم
من اینه وقتیکه بوتاکس تزریق شد دیگه استرسم داشته باشم ایا زیر بغلم خیس نمیشه؟؟
پرسش من اینه
اخجووووووووووون عالی میشه دکتر
چون من کار اجرا انجام میدم جمعیت و اینا یکم استرس بهم وارد میکنه و سریع خیس میشه زیر بغلم و این به کیفیت کارم اثر میذاره
ویه سوال دیگه اینه که چرا شما توصیه میکنید اول بوتاکس تزریق کنم و نرم سراغ جراحی
باورم نمیشه استرس بدون تعریق
دیگه بیشتر ازین سرتونو درد نیارم سوال اخرمه
پس از تزریق بوتاکس دیگه زیر بغل های من با حس خجالت و فشار روحی و هیجان دیگه خیس نمیشه همینطوره؟؟؟
خیلی کوتاه جواب میدید چرا
دکترر

نه عزیزم، عصب شما به واسطه تزریق بوتاکس تا مدتی کار نمیکند و مشکل تعریق برطرف می شود.و اصلا عصب حسی ندارد که به واسطه فشار روحی و یا هیجان ، تعریق انجام شود.

ای جاااااانم بهترین خبری بود که دادین متشکرم ازشما خدانگهدار تون