ر.ع
عنوان :

بررسی جواب آزمایش خون

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
چرا آزمایش لنفوسیت و نوتروفیل ها نرمال نیستند؟ در آزمایش سال قبل نیز همینگونه بوده است. آیا مشکل کم خونی قابل رفع میباشد؟ جواب آزمایش سال قبل نیز به پیوست ارسال نمودم.
هیچ علائمی نداشته فقط برای اینکه گاهی عصبی میشود چکاب کلی انجام دادیم
نه اینها نبوده فقط از نوزادی رفلاکس معده داره و صبحها دل درد داره
قد133 و وزن28 کیلو
؟؟؟؟؟

مشکلی نداره باتوجه به قد و زنش که مناسبه و اینکه نسبت نوترونیل و لنفوسیت در سلولهای سفید خون عدد متناسبی در میاد این میزان سالم است

خدارو شکر الهی همیشه خوش خبر باشید ممنون از لطفتون