ز.د
عنوان :

ورم و کبودی ساق و ران پاها و دستها

فوق تخصص جراحی قلب و عروق
سلام. وقتتون بخیر. خانمی 24 ساله هستم، با سابقه ی فشار خون بالا و مصرف کوریول... از نوجوانی ورم دست و پا داشتم ولی حدود سه ماه هست که ورم ها شدید تر شده و کبودی های تازه و تکه تکه ، گاهی با خارش و گاهی بدون دلیل ایجاد میشه و رگهای دست و پام هم بیرون میزنه...مدتی خیلی شدید شده بود و کل ران ها و مچ پاهام رو گرفته بود که چون شبیه حساسیت بود به پزشک داخلی مراجعه کردم و بعد از معاینه و دیدن کبودی ها و رگ ها گفتند که یک مشکل ژنتیکیه و فعلا آسپیرین رو به همراه یه سری ماساژها انجام بدم و بعد از سه ماه، بهم میگن که مراجعه به جراح عمومی لازمه یا نه... ضمنا آخرین آزمایش خون رو هم گفتند که اوریک اسید و پلاکت ها هم کمی بالاست... بعد از حدود یکماه هنوز کبودی ها خوب نشده و ورم ها هم موضعی شدند، مثلا مثل وقتی که اشتباهی سرم رو داخل رگ نمیزنن و دست باد میکنه، یکدفعه یه قسمت از دست و پاهام کبود میشه و ورم میکنه و بعد از ماساژ و کمپرس آب سرد کمی بهتر میشه، اما کاملا از بین نمیره....احساس درد و گاهی بی حسی و گز گز کردن، توی پاهام هم بیشتر شده...حالا میخواستم بدونم این بیماری دقیقا چیه و باید براش چکار کنم و پیش چه متخصصی برم که پیشرفت نکنه... چون دکتر داخلی گفتن که اگر رعایت نکنم توی سنین بالاتر بیشتر اذیتم میکنه....

سلام ،شما حتما در اولین فرصت برای بررسی کامل باید به متخصص روماتولوژی مراجعه کنید و ازمایشات کامل انجام بدین ،به نظر میاد بررسی در مورد شما کافی نبوده و تشخیص دقیق تری لازم هست .