م.ش
عنوان :

گواهی پزشک

متخصص زنان، زایمان و نازایی
من شش ماهه باردارم وبه دلایل شخصی باید برا زایمان به شهر خودم بروم تا این لحظه تحت نظر پزشک متخصص بودم حالا جهت انجام کارهای اداری نیازمند نامه ایشان هستم که تایید کنند تا به این لحظه تحت نظر شون بودم وبرای ادامه روند بارداری و زایمان باید به شهرستان بروم و نمی توان در کلاس های آموزشی اداره کار شرکت کنم ولی ایشان به هیچ.وجه زیر بار نرفتند این نامه را به من بدهند .خواستم بدونم کار ایشون قانونی است ومن باید چه کار کنم .

از اداره تان بخواهید نامه اى به پزشکتان بنویسد و وضعیت بارداریتان را کتبى براى محل کارتان توضیح دهد و اداره باید خودش تصمیم بگیرد مگر شما مشکلى در روند باردارى داشته باشید که پزشکتان درخواست مرخصى کند که انهم باید با ارایه مدارک باشد