t.g
عنوان :

کمر

متخصص بیهوشی و فلوشیپ درد
عرض سلام خدمت پزشک گرامی

من دختری 25ساله ام. لاغر اندام با قد 163 و وزن 55.

گودی کمر دارم . 10 دقیقه نمیتونم سر پا وایستم و باید فوری بشینم یا دراز بکشم . چون نشسته هم اذیت میشم .

تو کمرم قسمت سمت راست پشت قفسه سینه 90درصد مواقع به اندازه ی سکه 100تومنی دایره ای درد میکنه . وقتی میایستم خیلی بدتر میشه .

میخواستم علت و راهکارشو بپرسم .

دکترم رفتم ورزش داد که فایده ای نکرده .

از 24 ساعت شبانه روز نهایت نیم ساعت یا کمتر یا ایستادم و 2 تا 3ساعت نشستم و بقیش دراز کشیدم و درس میخونم یا خوابم !

لطفا راهنماییم کنید .

ممنونم . خدا قوت .

روزخوش

ممکن است مشکل شما به علت لاغری زیاد و ضعف ماهیچه های پشت ستون مهره های شما باشد. تشخیص درست نیاز به ویزیت، معاینه و بررسی کامل دارد