ح.ن
عنوان :

به چه پزشکی برای درمان مراجعه کنم

پزشک فلو فوق تخصص گوارش و کبد
سلام من ناگهان دچار سر گیجه شدید شدم اول فکر کردم که یک حمله گذراست اما بعد از سه سال هنوزم گرفتار م اما با این تفاوت که الان بعد از یک ضعف خیلی شدید درمعده فوراً سرگیجه خیلی شدیدی میگیرم وتا یکماه طول می کشد حتی بیشتر به پزشک مراجعه کردم گفتند بمتخصص گوش مراجعه کن پس از مراجعه گفتند از. نظر گوش مشکلی نداری
اما به محض ضعف گوش راستم شروع به وزوز شدید و ناگهان به سرگیجه شدید دچار می شوم و پس از آزمایشات زیاد گفتند که احتمالا از چربی کبد و بالا رفتن آنزیم های کبدی دارد ولی چیزی که خیلی آزار م میده ضعف ناگهانی که هر یک ساعت دچار ان می شوم و فوراً پشت سر آن سرگیجه تقریباً یک هفته است که فشار خون مرتبط در نوسان است لطفاً راهنمایی کنید که چه کار کنم از کار و زندگی افتاده ام

سلام. به یک متخصص گوش و حلق و بینی خوب مراجعه کنید.
در صورت عدم بهبودی هم به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید