A.G
عنوان :

سونوگرافی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام
رحم با ابعاد98.61 میلیمتر دیده میشود
رحم بزرگتر از طبیعی است و اکوی ان هتروژن است و حاوی هایپو اکوی کوچک است که مطرح کننده رحم میوماتوز میباشد
یک میوم اکوژن با ابعاد29.23میلیمتر مورال ساب موکوزال در خلف فوندوس دیده می شود که باعث جابجایی به قدام و نامنظمی اندومتر شده است. اندومتر با ضخامت 4میلیمتر است. ابعاد تخمدان راست45.26میلیمتر و تخمدان چب 40.24 میلیمتر است افزایش اندازه و اکوژنیسیته استروما و کیستهای ریز پریفرال متعدد در هر دوتخمدان به نفع pcodمشهود است سرویکس نمای طبیعی دارد سرویکس با ابعاد 34.24میلیمتر ملاحظه میشود مایع ازاد در لگن مشاهده نگردید.
خانم دکتر ایا قرصی چیزی لازم هست یا مشکلی دیده میشود؟
ممنونم

سلام
مشکلتون چی بوده که سونو دادید؟

فیبروم داشتم سالی یبار چک میکنم

اما برای اون فیبروم ساب موکوزال بررسی لازمه
به خصوص اگر خونریزی های زمان پریودتون زیاده
باید هیستروسکوپی کورتاژ بشید