س.خ
عنوان :

بررسی جواب آزمایش

متخصص داخلی
سلام وقت بخیر میخواستم لطف کنید جواب آزمایشمو بررسی کنید و اگر قرصی لازم هست مصرف کنم دستور بفرمایید که تهیه کنم.

سلام ، ممنونم با توجه به این آزمایش که تصور می کنم متعلق به یک خانم می باشد، شما کمبود ویتامین دی دارید.لذا می توانید پرل ویتامین دی پنجاه هزار واحدی هفته ای یک عدد تا چهار هفته مصرف کرده و مجددا پس از اتمام دارو سطح ویتامین دی را چک کنید

بله خانم هستم و 25 سالمه، فقط از بابت خون و آهن کمبود ندارم؟چون به مدته موهامم نازک شده و ریزش داره

همچنین گلبول های سفید شما کمی پایین تر از نرمال می باشد که لازم است ضمن تکرار آزمایش cbc , آزمایش بررسی لام خون محیطی را نیز انجام دهید و پس از آماده شدن جواب آن جهت ادامه بررسی ها به پزشک اطلاع دهید

اطبق آزمایش ارسالی فریتین یعنی ذخیره آهن شما در حداقل نرمال قرار دارد اما با توجه به mcv پایین ممکن است در مراحل اولیه کم خونی فقر آهن قرار داشته باشید که با توجه به اینکه در سن باروری هم هستید بهتر است روزی یک عدد قرص آهن یعنی فروس سولفات استفاده کنید و یک ماه بعد مجددا cbc و ferritin و si و tibc ,و pbs را چک کرده اطلاع دهید

بله خیلی ممنون از توضیحاتتون