ز.ا
عنوان :

سردردهای نبضدار گاهی شدید ولی مداوم .بی حسی دستها

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
دررابطه با جواب ام ارا و دلیل سردردهای شدید و بی حس شدن دست وپا و صوت کشیدن پاها ودرد گوش وپرولاکتین کمی بالا

هر کدوم از مشکلاتی که گفتین باید به صورت جداگانه بررسی بشه و به هم ارتباطی نداره. چیزی که فرستادین ام ار ای مغز هست که مشکلی نداره.

بقیه مشکلاتتون هم باید حضوری بعد از معاینه و برزسی بیشتر دلیلش مشخص بشه

خیلی ممنون از جوابتون اقای دکتر من قبلا توی سرم لخته داشتم وارفارین هم مصرف کردم اما سردرد نداشتم اصلا چن ماهی میشه که سردردهای شدیدی دارم والبته بی حسی عجیب دست وپاهام
من ازمایش خون هم دادم وگفتن کمبود ویتامین دی دادن و پرولاکتین کمی بالا اما هرچقد دارو ویتامین دی ومولتی ویتامین مصرف کردم بی حس شدن ودرد دست وپام خوب نشد
عادت ماهیانه م از یک بار رسیده به دو وگاهن 3 بار درماه
برای همین دکتر متخصص برام ام اروی نوشت تا از هیپوفیز مطمئن بشن
بعضی شبا ازدرد گوشهام بیدار میشم به دکتر متخصص گوش حلق وبینی هم مراجعه کردم اما بعد معاینه گفتن هیچ گونه عفونتی ندارن