س.ف
عنوان :

التهاب غددتیروییدی،لنفاوی و گلو ،

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
چندماه پیش درد شدید گلو ودندون داشتم پیش دکترا متفاوتی رفتم بعد از سونو غدد تیرییدبزرگ و غدد لنفاوی 7 سانتی نشون داد ابتدا سمت راست بادرد وحشتناک دندان گلو همراه بود بعد مصرف پردنیزلون خوب شد وبعداز6 روز خوب وسمت چپ عود کرد زمان درد پر کاری تیرویید وبعداز خوب شدن نه کم کار نه پر کار سالم.هر دکتری میرم جواب درستی نمیدن عکس برداری هسته ای فقط التهاب شدید نشون میده الان داروپردنیزلونم تموم شد دورش باز درد گرفته

سلام با توجه به شرح حالی که بیان کردید و درمانی که در سیر بیماری دریافت کردید لازم است در صورت امکان همه آزمایشات اولیه و اسکن هسته ای رو برای بنده بفرستید

جناب دکتر ناپروکسن 500 مصرف کردم که جواب گو درد ودرمان نبود .بعد گذشت دو دوره استفاده از پردونیزول بعداز قطع چند روز بعد دردها برمیگردد دندون درد شدید درد در قسمت لنفاوی تا انتهای گردن

توضیحات و شرح بیماری شما گرچه همراه با آزمایشات اولیه در شروع علائمتون نیست اما منطبق بر التهاب تیرویید می باشد که معمولا بطور ناگهانی با درد گردن با انتشار به فک تحتانی یا گوش و علائم پرکاری تیرویید مثل پر اشتهایی ،طپش قلب،لرزش ، کاهش وزن ،تعریق و... می باشد.اغلب با مراجعات مکرر به پزشکان مختلف عفونی ،داخلی و گوش و حلق و بینی و دریافت آنتی بیوتیکهای مختلف هست و نهایتا با توجه به آزمایشات و سونوگرافی و اسکن تشخیص مثل شما نهایی می شود.
درمان در موارد متوسط تا شدید دریافت مسکنهایی مثل بروفن و ناپروکسن یا سلکسیب و پردنیزولون با دستور خاص در این بیماری برای جلوگیری از عود است.
دوره درمان با کورتون حداقل 2 ماه طول می کشد که با دوز بالا شروع و بتدریج کاهش خواهد یافت.
به نظر میرسد شما طول دوره درمان پردنیزولون ناکافی داشته اید لذا دچار عود علائم شده اید.لذا حتما به فوق تخصص غدد مراجعه نمایید تا با معاینه و در صورت لزوم تکرار آزمایشات و حتی سونوگرافی سیر درمانتان را پیگیری کنید.
در نظر داشته باشید سیر بهبود علائم تا بهبودی کامل ممکن است چندین ماه طول بکشد.در مقاطع مختلف تکرار آزمایشات و پیگیری ضروری است.

بله از 50 شروع کردم تا به 5پردنیزولون ختم میشه به طور کامل دوتا دوماه ولی بعد 6 روز برمیگرده درد ممنون از توضیحاتتون
انتی بیوتیک انتی بیوتیک های مختلف وقوی متعددی هم تجویز شد .

حتما معاینه تحت نظر فوق تخصص غدد انجام آزمایشات از جمله ESR و گاهی حتی نمونه برداری به شما توصیه می شود.
گاهی در صورت برگشت علائم درد با کم کردن کورتون لازم است مقدار پردنیزولون به قبل از مقدار کاهش(یعنی دوز قبلی)برگردد.
ضمن اینکه حتما مسکن مثل ناپروکسن یا سلکسیب را ادامه دهید.